2007-09-07

Україна. Мінприроди готується до участі у Конференції Міністрів "Довкілля для Європи"

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України здійснює підготовку до участі української делегації у 6-ій Конференції Міністрів „Довкілля для Європи”, повідомляє прес-служба Мінприроди.

З цією метою створена робоча група з підготовки делегації України у 6-ій Конференції Міністрів, до складу якої входять представники Мінприроди та урядових органів у складі міністерства, представники Міністерства закордонних справ, Секретаріату Кабінету Міністрів України, неурядових організацій.

Вже відбулося декілька засідань робочої групи, на яких були прийняті рішення щодо організаційних моментів участі української сторони у міжнародному заході. Зокрема, вже визначено, в обговоренні яких саме стратегічних питань порядку денного будуть брати участь представники України, а також додаткові заходи конференції. Робоча група також вирішила звернутись до Секретаріату ЄЕК ООН з пропозицією включити виступ голови української делегації на відкритті конференції. Та головне завдання робочої групи – ретельние виконання Україною всіх домовленостей, досягнутих під час 5-ої Конференції Міністрів „Довкілля для Європи”.

Продуктивный горизонт