2008-10-08

Україна. Голова Чернівецької ОДА звернувся до Австрії з проханням допомогти у пошуках техдокументації щодо геологічних досліджень

Голова Чернівецької ОДА Володимир Куліш звернувся до австрійської сторони з проханням допомогти у пошуках в австрійських архівах технічної документації щодо геологічних досліджень, гідротехнічних і берегоукріплювальних споруд та проектів будівництва доріг у гірських районах басейнів річок Прут, Сірет, Черемош.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі ОДА, про це йшлося на зустрічі голови ОДА Куліша та голови облради Івана Шилепницького з делегацією землі Карінтія.

Також керівники області звернулися до австрійської сторони з проханням надати архівну інформацію про досліджені буковинські природні родовища будівельних матеріалів, необхідних для проведення відповідних інженерних робіт із відновлення зруйнованої інфраструктури на сучасному технологічному рівні та перелік австрійських спеціалізованих інституцій та фірм, які б могли бути залучені до необхідних обстежень, проектних і будівельних робіт сучасного технологічного рівня та заходів з попередження, планування дій та ліквідації наслідків аналогічних надзвичайних ситуацій у майбутньому.

ZAXID.NET