2007-09-06

Україна. Гірники шахти "Надія" виконали річний план по видобутку вугілля

5 вересня працівники “ДВАТ “Шахта “Надія” відзначали символічний Новий рік - гірники 4-ї зміни видали на-гора останні 150 тисяч тонн вугілля річного плану.

Директор копальні Микола Криштопа подякував бригадирам, начальникам дільниць, прохідникам та всім тим, хто причетний до цієї події. Він наголосив, що незважаючи на тяжкі умови праці та стару техніку, гірники досягають успіхів, тільки завдячуючи своїм рукам та розуму.

Микола Криштопа зачитав рапорт міністру вугільної промисловості Сергію Тулубу про виконання плану, де зазначалося, що незважаючи на складні гірничо-геологічні умови, шахтарі “Надії” щорічно збільшують вуглевидобуток та обсяг проведення гірничих виробок. Протягом останніх восьми років, використовуючи досвід інженерно-технічних працівників та робітників, шахта достроково виконує завдання з видобутку вугілля. Обсяг товарної продукції за вісім місяців 2007 року при належному контролі та якості становить 46 млн грн при плані 23 млн грн. Стабільна робота шахти з видобутку та реалізації товарної продукції дозволяє працювати без державної підтримки та самостійно покривати витрати на виробництво. З 2003 року шахта не має заборгованості перед працівниками з заробітної плати.

Zaxid.net