2009-04-06

Україна. Г.Філіпчук: Щиро вітаю геологів, геодезистів, картографів, усіх працівників і ветеранів галузі з професійним святом - Днем геолога!

Цього дня ми вшановуємо вас - сильних і мужніх людей, які присвятили своє життя важкій, але благородній справі, - пошуку і видобутку корисних копалин. Ваш внесок у розвиток економіки України неоціненний. 

Діяльність українських картографів та геодезистів сьогодні є вкрай необхідною для забезпечення потреб геологів і рятівників, транспортників і зв'язківців, працівників нафтогазової та оборонної галузей, промислових підприємств та органів влади. У нашій державі на європейському рівні забезпечуються різноманітні потреби в картографо-геодезичній продукції.

Переконаний, що ваша високопрофесійна праця сприятиме примноженню народного багатства та зростанню добробуту людей, розбудові сильної та заможної держави, забезпеченню її національної безпеки. 

Бажаю доброго здоров’я, удачі у всіх справах і починаннях. Нехай у ваших оселях панують добробут і щастя, а поруч будуть лише вірні друзі та соратники!


Міністр охорони навколишнього
природного середовища України                                                Георгій Філіпчук

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України