2008-02-19

Україна. 7–8 квітня 2008 р. відбудеться конференція молодих вчених геологічної галузі

Геологічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка 7–8 квітня 2008 р. проводить конференцію молодих вчених геологічної галузі, присвячену 75-річчю від дня заснування геолого-географічного факультету Київського університету та 100-річчю від дня народження професора Б.О. Гаврусевича.

До участі в конференції запрошуються молоді вчені віком до 35 років, в тому числі аспіранти і студенти вищих навчальних закладів, інститутів НАН України та галузевих інститутів.

Для участі у конференції необхідно подати до 1 квітня 2008 р. заявку на участь. Окрім того, в той же термін приймаються наукові статті написані особисто, або колективом молодих вчених, що відповідають вимогам ВАК України до наукових статей.

Після конференції редакційна колегія конференції проведе відбір статей, що будуть надруковані, як матеріали конференції, а кращі роботи будуть рекомендовані до друку у «Віснику Київського національного університету. Серія Геологія». За відсутності поданої до редколегії статті, озвучена доповідь буде розглядатися, як наукове повідомлення. Регламент конференції: доповідь разом із обговоренням – 15 хв., повідомлення – 10 хв.

Приймаються статті з усіх напрямків геологічних наук, в тому числі вітаються міждисциплінарні дослідження. Кількість секцій та розподіл доповідей між ними будуть визначені Оргкомітетом на основі поданих заявок. Заявки мають бути подані електронною поштою на адресу [email protected].

Детальніше на сайті: http://www.geol.univ.kiev.ua/ukr/conf/apr_2008/.

Продуктивний горизонт