2021-06-25

УГВ затвердило Андрія Охотнікова директором газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування»

Юрій Леонідович Фесенко, який раніше очолював «Шебелинкагазвидобування», вирішив залишити посаду директора за власним бажанням. Він приєднається до Експертної ради, створеної дивізіоном «Нафтогаз Розвідка та Видобування» минулого року, до якої увійшли найавторитетніші фахівці нафтогазової галузі України.

Андрій Охотніков до нової посади працював першим заступником директора іншого газопромислового управління – «Полтавагазвидобування», де здійснював операційне управління виробничою діяльністю. Під його керівництвом створено ефективний офіс управління проєктами внутрішньосвердловинних робіт, проведено реінжиніринг функції розвитку наземної інфраструктури та капітального будівництва.

До цього Андрій Охотніков відповідав за напрямок регіонального розвитку Укргазвидобування, зокрема, роботу зі стейкхолдерами у виробничих проєктах, взаємодію з місцевими громадами та органами влади, земельні відносини та проєкти сталого розвитку. Працював за економічно-фінансовим напрямом у PricewaterhouseCoopers, підрозділах SCM і МХП. Має три вищі освіти, у тому числі – магістра з видобутку нафти та газу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Здобув ступінь MBA у Київській школі економіки, є дійсним сертифікованим членом Project Management Institute (США).