2011-06-20

У Держгеондра України відбулася зустріч з представниками Realm Energy International Corporation

У Державній службі геології та надр України відбулася робоча зустріч з віце-президентом канадської енергетичної компанії Realm Energy International Corporation Карлом ДеМонгом.

Представник Realm Energy International Corporation здійснив презентацію потужностей компанії у сфері розвідки та видобутку сланцевого газу, поділився досвідом відповідної роботи корпорації у Польщі.

Сторони обговорили перспективи розвитку видобутку сланцевого газу, визначили пріоритетні напрямки потенційної співпраці.

Останнім часом значно активізувалася робота Держгеонадра України в міжнародній галузі, зокрема, були проведені переговори з італійською енергетичною компанією «Eni S.p.A.», американською Chevron Corporation та голандською компанією Shell.

Залучення інвестицій є одним з пріоритетних завдань Уряду України. Відтак, необхідно розширити міжнародне співробітництво та залучити інвестиції, насамперед в геологічну галузь держави, з метою подальшого підйому економіки України. Серед головних пріоритетів залишаються пропозиції щодо найкращих умов по вивченню та розробці родовищ корисних копалин.

Державна служба геології та надр України зацікавлена у співпраці з усіма потенційними інвесторами.

Державна служба геології та надр України