2021-11-29

Технологія GEOSPLIT отримала високу оцінку на щорічній виставці ADIPEC

Компанія "ГеоСпліт" взяла участь у найочікуванішій події нафтогазової спільноти – міжнародній виставці ADIPEC-2021. Цього року захід об'єднав понад 100 тис. представників галузевих компаній із 26 країн.

На стенді компанії було презентовано основні рішення технології GEOSPLIT, реальні кейси та цифрова платформа GeoExpert – система підтримки прийняття рішень з функціями розширеного аналізу даних динамічного моніторингу свердловин та оптимізації розробки родовищ.

Учасники виставки позитивно оцінили технологічні рішення GEOSPLIT та наголосили на актуальності продукту. Нові розробки сфокусовані на цифрових та «зелених» технологіях, що є найбільш затребуваним напрямом галузі.

Міжнародна виставка ADIPEC-2021 стала продуктивним бізнес-майданчиком для взаємодії з топ-менеджерами найбільших компаній нафтогазової галузі. За результатами переговорів з представниками ADNOC було прийнято рішення щодо подальшої співпраці та перспектив застосування технології GEOSPLIT на офшорних родовищах. Керівництво ГеоСпліт уклало низку партнерських угод, було проведено зустрічі у форматі В2В з потенційними замовниками та партнерами з ОАЕ, Бахрейну, Саудівської Аравії, Кувейту, Оману, Катару, Єгипту та Алжиру.