2005-04-19

Соломонове рішення <BR>Родовищ мінеральної води у Трускавці не продано

Чергова сесія Трускавецької міської ради, всупереч неодноразовим зверненням представників ЗАТ “Трускавецькурорт”, відмовилася продати землі з родовищами мінеральних вод у власність курорту, повідомляє “ЗІК”.

Відтак чергова сесія міської ради Трускавця ухвалила соломонове рішення – надала землі з мінеральними джерелами в оренду “Трускавецькурорту”, щоправда, заборонивши продавати їх упродовж
50 років. На думку депутатів, це аж ніяк не завадить “курортополісу “Трускавець” успішно розвиватись, а водночас не допустить, щоб “Трускавецькурорт” став монополістом на ринку мінеральних вод.

СЕЗ “Курортополіс “Трускавець” є одним з найуспішніших інвестиційних проектів України. Показники залучених інвестицій становлять 49 млн. доларів, майже 13 із них – іноземні вкладення. На території “Трускавця”, звісно, створюють нові санаторії та готелі, які обладнують за новітніми технологіями з високим рівнем автоматизованих процесів, належним станом культури виробництва, оплати праці, що позитивно впливає на розвиток міста-курорту загалом.