2020-11-06

«Школа буріння» Нафтогазу отримала премію "Премія HR-бренд Україна"

Засновниками "Школи буріння" є  Маргарита Короткова, директор з управління персоналом та соціальної політики Нафтогазу, Оксана Редюк, керівник відділу навчання та розвитку персоналу та Андрій Делитканич, начальник департаменту буріння дивізіону «Нафтогаз розвідка та видобування». 

Наразі компанія проходить процес трансформації та фокусується на трьох стратегічних напрямках, два з яких – надглибоке буріння та видобуток газу з щільних порід. Для цього потрібна висока кваліфікація людей на буровому майданчику, знання яких дозволить адекватно оцінити поточний стан на буровій та прийняти правильне рішення в разі настання аварійної ситуації.

Освітній проєкт «Школа буріння» було розроблено з метою виховання майбутніх висококваліфікованих працівників на бурових майданчиках. Основною метою проєкту є забезпечення співробітників сучасними знаннями та світовими практиками, підвищення продуктивності роботи згідно кращих світових показників галузі, зменшення травматизму, пов’язаного з виробничою діяльністю людей, формування у працівників таких компетенцій, які забезпечать ефективне прийняття рішень та швидкість реагування в критичних випадках, що збереже життя людям, майно підприємства та екологічну рівновагу в районі проведення робіт.