2019-06-13

Програма Геофоруму-2019

Програма Геофоруму-2019 (у *.PDF) містить детальну інформацію про розклад роботи форуму, роботу наукових секцій та план тематичної екскурсії. 

Нагадуємо, що 17 червня 2019 р. розпочинає роботу VI  Міжнародний геологічний форум “Актуальні проблеми та перспективи розвитку геології: наука й виробництво (Геофорум-2019)“.   

Захід проводить Український державний геологорозвідувальний інститут за сприяння геологічних підприємств Державної служби геології та надр України, академічних інститутів Національної академії наук України, вищих навчальних закладів, добувних і сервісних компаній та науково-виробничих організацій з різних регіонів України. 

У рамках Геофоруму-2019 відбудуться: 

Міжнародна науково-практична конференція “Геологія і корисні копалини України: реалії та перспективи (Геологічні читання-2019)”;
іжнародна науково-практична конференція “Перспективи використання альтернативних і відновлюваних джерел енергії в Україні (REU 2019)”;
Науково-практичний семінар “Моніторинг і збереження геологічних пам’яток та розвиток геотуризму в різних регіонах України”.

Геофорум-2019 триватиме до 22 червня , місце проведення – м. Одеса, готель “Мирний курорт”.