2011-07-04

При Держгеонадра України створено Громадську раду

1 липня відбулися установчі збори з формування Громадської ради при Державній службі геології та надр України.

Результатом установчих зборів стало обрання до Громадської ради 8 представників громадських організацій.

Головою Громадської ради обрано Віктора Супруна (голова Всеукраїнської профспілки працівників геології, геодезії та картографії). Заступниками стали Людмила Гафич (заступник голови правління Всеукраїнської громадської організації «Спілка геологів України»), Ігор Любарський (голова громадської організації «Суспільство та екологія») та Наталія Череміскіна (відповідальний секретар Всеукраїнської громадської організації «Ноосфера»).

Також до складу Громадської ради увійшли Катерина Деревська (директор Інституту фундаментальних досліджень Української наукової асоціації), Віталій Дюкарєв (заступник голови Київської міської громадської організації «Громадська Рада Національної безпеки і оборони»), Анатолій Коваль (головний вчений секретар Української нафтогазової академії) та Володимир Щербіна (виконавчий директор Асоціації «Український вугільний союз»).

Громадська рада створена з метою забезпечення відкритості діяльності Державної служби геології та надр України, підтримання постійного діалогу з громадськістю, врахування громадської думки у процесі формування та реалізації державної політики у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр.

Державна служба геології та надр України