2021-08-02

Польська нафтогазова компанія поповнила свій парк бурових станків

Компанія Exalo Drilling (входить до групи компаній PGNiG - польської нафтогазової компанії) поповнила свій парк бурових станків одним станком від Drillmec (Італія). Про це повідомляє ExPro із посиланням на сторінку компанії в мережі Facebook. 

Придбаний буровий станок HH 220 FA-EU спроєктований та побудований Drillmec SPA. належить до нового покоління бурового обладнання, з можливістю біріння свердловин близько 4000м.

Станок призначений для буріння класичних вуглеводневих свердловин, а також при реалізації геотермального буріння. В порівнянні з буровими станками тієї ж потужності, тут в процесі спорудження сердловин, буровий майданчик буде займати значно меншу територію, а сам станок обладнано системою шумової емісії. Завдяки цьому HH 220 FA-EU успішно працює у високоурбанізованих районах, навіть в межах міста, та на околицях житлових та відпочинкових комплексів.

Крім того його конструкція відрізняється від стандартної, основаної на вежі, ця бурова не має механічного підйомника, а облаштована висувною телескопічною мачною з гідравлічним циліндром, на котрому встановлений верхній привід з електроприводом. Завдяки сучасним технологічним рішенням та гідравлічним системам установки більшість операцій на ній повністю автоматизовані.