2016-11-01

ПАТ «Укргазвидобування» оголосить тендер на поставку 30 тисяч залізобетонних дорожніх плит

Найближчим часом ПАТ «Укргазвидобування» планує оголосити тендер на поставку 30,000 залізобетонних дорожніх плит для облаштування бурових майданчиків БУ «Укрбургаз». Оскільки такий обсяг замовлення є безпрецедентним, керівництво компанії зустрілось із представниками Федерації роботодавців України і Спілки виробників будматеріалів для обговорення можливостей постачання.

Основними цілями зустрічі було визначення виробничих можливостей гравців ринку, моніторинг ринку, озвучення термінів і кваліфікаційних вимог до виконавців. Сторони також обговорили номенклатуру потрібної продукції, технічні характеристики і основні вимоги до її виробників.

«Завдяки амбітній Стратегії «20/20» та всупереч вкрай повільному економічному зростанню країни УГВ, як провідний гравець газовидобувної галузі, продовжує динамічно розвиватися та забезпечує замовленнями і новими робочими місцями інші підприємства в дотичній до його діяльності будівельній галузі», – зазначив голова правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко.

«Гроші, які ми вкладаємо в розвиток видобутку власного газу, підуть напряму в місцеві економіки. Цей тендер – один з багатьох, де ми завантажуємо замовленнями місцеві підприємства. Це – відродження робочих місць, збільшення зарплат, зростання добробуту родин. Це і є прямий результат реформ уряду в сфері видобутку газу», – додав очільник УГВ.

«Для УГВ важливо, щоб розвивалася економіка регіонів, особливо там, де розташовані видобувні потужності компанії. Тому ми запрошуємо до участі у майбутньому тендері компанії з усіх регіонів України, які відповідають технічним та іншим вимогам. Також додам, що цей безпрецедентний за обсягами продукції тендер буде розміщений через систему ProZorrо», – зазначив директор з питань МТЗ ПАТ «Укргазвидобування» Андрій Токар.

Довідково
Облаштування бурових майданчиків плитами необхідно для дотримання технології буріння, виконання екологічних норм та для забезпечення максимальної швидкості буріння. Це відповідає світовим стандартам буріння, та не виконувалося УГВ останні десятиріччя за браком коштів.