2014-12-24

Оголошення про проведення установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Державній службі геології та надр України

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 688 та з метою забезпечення відкритості у діяльності Державної служби геології та надр України, врахування громадської думки у процесі формування та реалізації державної політики у сфері геологічного вивчення і раціонального використання надр розпочинається робота із формування нового складу Громадської ради при Держгеонадрах України.
23 січня 2015 року о 12 годині в Державній службі геології та надр України відбудуться установчі збори для формування нового складу Громадської ради. Збори відбудуться за адресою: м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» для участі в установчих зборах до Ініціативної робочої групи необхідно подати:

- заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства;
- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
- біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства;
- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
- інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Заяви для участі в установчих зборах приймаються до 13 січня 2015 року. Матеріали подавати у паперовому вигляді (03680, м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16, кім. 302) та на електронну адресу: [email protected].

Контактна особа – Козир Людмила Валеріївна (т/ф: 044-456-23-57).