2019-06-10

Наступного тижня розпочинається Геофорум-2019

17 червня 2019 р. розпочинає роботу VI  Міжнародний геологічний форум “Актуальні проблеми та перспективи розвитку геології: наука й виробництво (Геофорум-2019)“.

Захід проводить Український державний геологорозвідувальний інститут за сприяння геологічних підприємств Державної служби геології та надр України, академічних інститутів Національної академії наук України, вищих навчальних закладів, добувних і сервісних компаній та науково-виробничих організацій з різних регіонів України.

Організатори: Міністерство екології та природних ресурсів України, Державна служба геології та надр України, Український державний геологорозвідувальний інститут, Державна комісія України по запасах корисних копалин, Національна академія наук України, Державна комісія з експертизи геологічних проектів та кошторисів, Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова.

У рамках Геофоруму-2019 відбудуться:

  • Міжнародна науково-практична конференція “Геологія і корисні копалини України: реалії та перспективи (Геологічні читання-2019)”;
  • Міжнародна науково-практична конференція “Перспективи використання альтернативних і відновлюваних джерел енергії в Україні (REU 2019)”;
  • Науково-практичний семінар “Моніторинг і збереження геологічних пам’яток та розвиток геотуризму в різних регіонах України”.

Геофорум-2019 триватиме до 22 червня , місце проведення – м. Одеса, готель “Мирний курорт”.

Детальніше – у Другому запрошенні.