2020-07-27

НАК «Надра України» та Інститут геології КНУ ім. Т.Шевченка підписали меморандум про співпрацю

З метою розширення напрямків співробітництва, дослідження ресурсного потенціалу надр та обміну досвідом НАК «Надра України» підписала Меморандум про співпрацю із Інститутом геології Київського національного університету ім.Т.Шевченка. Учасники угоди домовилися обмінюватися знаннями, науково-технічними можливостями, спільно виконувати науково-дослідні роботи.  Також документ передбачає сприяння студентам Інституту у проходженні практики та працевлаштуванні на підприємствах Компанії.

«Вже зараз ми будуємо майбутнє Компанії зокрема і геологічної галузі в цілому, — наголосив голова правління НАК «Надра України» Тарас Кузьмич. — Залучення молодого покоління геологів, створення можливостей для того, аби вони переймали досвід спеціалістів безпосередньо у процесі роботи, а також обмін результатами науково-прикладних досліджень, — важливий крок до спільного успіху у майбутньому».

Голова правління подякував директору Інституту Сергію Вижві за підтримку ініціативи та запевнив, що керівництво Компанії активно сприятиме у реалізації усіх напрямків співпраці, визначених у Меморандумі.