2020-10-08

Нафтогаз започаткував «Школу буріння» спільно з комапніями NExT та Schlumberger

Група Нафтогаз впровадила освітній проєкт «Школа буріння» для збільшення висококваліфікованих працівників, які б в подальшому розвивали стратегічні напрямки Нафтогазу, а це надглибоке буріння, офшорне буріння та видобуток газу з щільних порід. Про це повідомила Оксана Редюк - начальник відділу навчання та розвитку персоналу АТ «Укргазвидобування» (УГВ) на онлайн-конференції «Премія HR-бренд Україна».

За повідомленням, освітній проєкт «Школа буріння», покликаний за рахунок підвищення кваліфікації та використання кращих світових практик підвищити продуктивність, безпеку та зменшити витрати під час буріння свердловин. Так як за останні 3 роки УГВ замінило низько ефективні радянські верстати для буріння газових свердловин на продуктивну техніку світового класу. У компанії виникла потреба навчити співробітників роботі з технікою нового зразка, розвинути і покращити компетенції.

Спеціально для «Школи буріння» було застосовано підхід з поєднанням українських реалій і світового досвіду. В рамках якого, вдалося залучити найбільшу тренінгову комапнію NExT (Network of Excellence in Training) та групу компаній Schlumberger, що займаються розвитком професіоналів у галузі розвідки та видобування і мають понад 13 років досвіду у проведенні тренінгів для нафтогазових компаній у більш ніж 50 країнах світу.

Також фахівець з УГВ наголосила, що «Школа буріння» стала однією з найпрофесійніших програм з внутрішнього навчання спеціалістів в Україні, в рамках якої було проведено:

-15 тематичних тренінгів; 

- Понад 300 випускників;

- Практичні заняття в кращих світових лабораторіях.