2016-09-15

Нафтогаз створив на сайті розділ для моніторингу закупівель групи компаній

НАК «Нафтогаз України» відкрила на своєму сайті розділ Закупівлі, де можна здійснити пошук закупівель групи компаній в системі ProZorro. Ознайомитися з інформацією про усі тендери компаній групи та їх філій можна за посиланням: http://bit.ly/2cDKA2O.

В цьому розділі реалізовані функції пошуку та фільтрування, крім того, можна побачити інформацію щодо предмету закупівлі, назви замовника, очікуваної вартості та статусу тендера: період уточнень, подання пропозицій, аукціон, кваліфікація переможця, пропозиції розглянуті, закупівля відмінена або завершена. Джерелом вивантаження інформації є центральна база даних електронної системи закупівель ProZorro.

«Ми сподіваємося, що новий розділ стане зручним інструментом для громадського контролю за закупівлями групи Нафтогаз та зробить нашу роботу ще більш прозорою», – прокоментував Андрій Коболєв, голова правління Нафтогазу.

Група Нафтогаз вже провела понад 5 тис тендерів на суму 12,14 млрд грн у системі ProZorro та зекономила понад 1 млрд грн – 8% від очікуваної вартості.