2021-11-26

Нафтогаз розпочав нові масштабні проєкти, потенціал яких сягає 600 млрд куб м запасів газу

Успішність реалізації проєктів компанії залежить, в першу чергу, від залучення фахової експертизи. Саме тому в в "Нафтогазі! хочуть посилити співпрацю з міжнародною спільнотою SPE. Про це повідомляє ЕхРrо

Важливою подією для реалізації намірів, було проведення Східноєвропейської конференції з геології та розробки SPE Eastern Europe Subsurface Conference, яка відбулася 23-24 листопада в Києві. Такого рівня подія організована в Україні вперше. На заході зібралися понад 400 фахівців з 17 країн світу. У межах заходу пройшли 2 стратегічних панелей та 10 професійних секцій з обговорення актуальних викликів газовидобутку на території Східної Європи та Чорноморського регіону.

«SPE, як флагман міжнародної професійної експертизи з цінним досвідом членів спілки є важливим для Українських проєктів щодо збільшення газовидобутку», - відзначив Маврикій Калугін, член правління Нафтогазу та додав, що користування ресурсом SPE, а це понад 600 тис наукових статей на базі реального досвіду, дає можливість знаходження ідей та рішень актуальних виробничих кейсів.