2021-04-29

Нафтогаз оприлюднив річний звіт за 2020 рік

Компанія «Нафтогаз України» оприлюднила річний звіт Групи за 2020 рік, підготовлений у відповідності з міжнародним стандартом GRI. Переглянути розгорнутий річний звіт можна за посиланням, де він представлений українською та англійською мовами.

Інтегрований звіт містить розширені дані щодо ринкового та регуляторного середовища Групи Нафтогаз у 2020 році, стратегії і результатів роботи ключових бізнес-підрозділів, звіт щодо корпоративного управління, інформацію щодо управління персоналом, безпеки праці, корпоративної і соціальної відповідальності, а також огляд фінансових результатів Групи. 

Пандемія COVID-19 вплинула на показники та тактичні кроки у 2020 році: скорочення попиту на газу призвело до падіння цін та відповідно — зниження доходів та інвестицій у газовидобуток.

Як зазначається у пресрелізі, пріоритетом Групи залишається блок “Газовий бізнес” та пов’язаний з ним «Постачання кінцевим споживачам». Тому Нафтогаз має намір інвестувати та залучати міжнародних партнерів для збільшення видобутку газу в Україні.