2015-07-24

«Надра України» відсвяткували 15-річчя

17 липня в актовому залі Державної служби геології та надр України відбулося урочисте засідання, присвячене 15- річному ювілею створення Національної акціонерної компанії «Надра України».

В офіційній частині святкування узяли участь представники Кабінету Міністрів України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Державної служби геології та надр України, ЦК профспілки геології, геодезії та картографії, партнери та інвестори.

Голова правління Климович Ярослав Ярославович у своєму вітанні підбив підсумки роботи за цей період та визначив основні кроки подальшої діяльності Компанії по забезпеченню приросту вуглеводнів, залученню недержавних інвестицій у сферу геологічного вивчення надр,переоснащення та модернізації основних фондів компанії, впровадження сучасних інновацій на підприємствах, які об’єднує Компанія.

З теплими та щирими вітаннями звернулися до колективу працівників апарату Компанії та її дочірніх підприємств перший Голова правління Національної акціонерної компанії «Надра України» Гошовський Сергій Володимирович (зараз – директор УкрДГРІ), Голова Державної комісії України по запасах корисних копалин Рудько Григорій Ілліч, заступник міністра екології Вронська Ганна Олександрівна, т.в.о. Голови Державної служби геології та надр України Бояркін Микола Олексійович, заступник Голови ЦК профспілки геологів Бакулей Іван Григорович, Голова Представництва «Шелл в Україні» Грехем Тайлі, ветеран геологічної галузі, колишній головний геолог «Надра України» Зюзькевич Микола Петрович та інші.

Під час урочистості за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері геологорозвідки та з нагоди 15-річчя створення Компанії, найкращі фахівці Компанії та її дочірніх підприємств нагороджені Почесними грамотами, Грамотами та Подяками Державної служби геології та надр України і Національної акціонерної компанії «Надра України». Колективам дочірніх підприємств, партнерам та представникам інвесторів вручено пам’ятні статуетки з логотипом Компанії та написом «Національна акціонерна компанія «Надра України» – 15 років» .