2016-11-08

Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених GeoTerrace-2016

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених «GeoTerrace-2016», яка прохо­дитиме з 15 по 17 грудня 2016 року в Інституті геодезії Національного університету «Львівська політехніка» (Львів, Україна).

Для участі в конференції запрошуються молоді науковці, інженери, спеціалісти, експерти, бізнесмени та фахівці геодезичної галузі, яким на момент проведення конференції (15 грудня 2016) не виповнилось 35 років (хоча б один із авторів матеріалів повинен задовольняти цей віковий критерій).

Метою конференції є обмін науковими ідеями та досвідом в галузях геодезії, геодинаміки, моніторингу, фотограмметрії, картографії, ГІС, землеустрою, кадастру територій, оцінки нерухомості, а також використання геоінфор­маційних технологій в екології та туризмі.

У період проведення конференції буде діяти виставка обладнання і програмних продуктів. Запрошення для участі у виставці отримали фірми, які спеціалізуються в розробках ГНСС та ГІС – технологій та безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

GeoTerrace-2016 є унікальною платформою для пошуку наукових партнерів, зародження і обміну науковими ідеями та активного професійного спілкування молодих вчених.

ТЕРМІНИ

  •  до 21 листопада 2016 - подача підготовлених матеріалів;
  • до 28 листопада 2016 - повідомлення про прийняття або відхилення матеріалів; 
  • до 05 грудня 2016 – реєстрація

Детальніше.