2017-09-28

Лекція про ІПВГ у Луцькому національному технічному університеті

28 вересня у Луцькому національному технічному університеті відбудеться семінар на тему: “Роль Ініціативи прозорості видобувних галузей у реформуванні енергетичної галузі України. Прозорість, як інструмент подолання корупції в галузі та створення нових можливостей розвитку місцевих громад».

Семінар проходитиме 28 вересня, з 12:00 до 14:30, за адресою: м. Луцьк, вул. Львівська, 75.

Захід проводиться  Асоціацією «ЕнергоТранспарентність» за підтримки Національного секретаріату ІПВГ в Україні та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні» за підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID).

Семінар організований з метою представлення студентам та викладачам  Луцького національного технічного університету ІПВГ в Україні та висвітлення результатів Другого звіту ІПВГ, оприлюдненого у 2016 р.

До участі у семінарі запрошуються студенти та викладачі  Луцького національного технічного університету, представники ЗМІ та громадські організації.

Контактна особа – Владислав Дейнеко, Асоціація «ЕнергоТранспарентність» (+38097 5990983, [email protected])