2007-07-03

Конкурс на залучення інвестицій в "Надрах України"

Хронологія подій

1 червня 2007 року НАК "Надра України" провела третій за час існування Компанії відкритий конкурс на залучення інвестицій в геологічне вивчення та дослідно-промислову розробку нафтогазоносних ділянок надр, геологорозвідку яких здійснюють дочірні підприємства "Надр України". Нагадаємо, що перші два конкурси відбулися 18 вересня та 29 листопада 2006 року. На них було винесено 15 ліцензійних ділянок надр Компанії, проте пропозиції, що надійшли від інвесторів, стосувалися лише дев'ятьох перспективних нафтогазоносних площ.

Третій конкурс стартував найменш вдало. Під час прийому заявок на участь у його проведенні з дев'яти запропонованих для спільного геологічного вивчення площ тільки одна викликала зацікавленість у потенційних інвесторів. Тож Компанія вирішила провести конкурс у два етапи. Перший, як і було заплановано, відбувся 1 червня на одну запитану інвесторами площу. Другий етап має відбутися за місяць, 6 липня, на інші вісім площ у разі, коли щодо них таки надійдуть відповідні інвестиційні пропозиції.

Отже, відкриття конвертів із пропозиціями інвесторів відбулося 1 червня 2007 року у присутності представників ЗМІ, компаній-учасників конкурсу та членів конкурсної Комісії:

Максима Шишлова, директора Департаменту фінансів та інвестицій НАК "Надра України";
Юрія Церетелі, директора Департаменту геології та виробництва НАК "Надра України";
Катерини Полякової, директора Юридичного департаменту НАК "Надра України";
Олега Миргородського, заступника директора Юридичного департаменту НАК "Надра України";
Максима Максіменцева, заступника директора Департаменту фінансів та інвестицій НАК "Надра України".

Зі вступним словом до присутніх звернувся директор Департаменту фінансів та інвестицій НАК "Надра України" Максим Шишлов…

Полностью материал можно прочитать в журнале "Продуктивный горизонт".