2019-02-04

Іноземні компанії проявляють зацікавленість інвестувати у газовидобувний сектор України - підсумки Українського форуму з розвідки і видобутку природного газу у Лондоні

Про зацікавленість представників бізнесу щодо інвестування в нафтогазовий сектор економіки України зазначила заступник Міністра з питань європейської інтеграції Наталія Бойко. 

«Найважливіший сигнал - відчувалася справжня зацікавленість. Було дуже багато питань не лише про 12 конкурсів на укладання угод про розподіл продукції, які оголосив Уряд і грудні 2018, але й про онлайн нафтогазові аукціони в системі ProZorro.

Важливо, що вже оголошено старт другого раунду онлайн нафтогазових аукціонів, висунуто наступні 7 ділянок для торгів», - повідомила Наталія Бойко.

Більше інформації про ліцензійні раунди можна отримати за посиланням: www.GOukraineNOW.com.

«Крім того,  шість нових іноземних енергетичних компаній відвідали захід та отримали повне портфоліо пропозицій. Дві найбільші сервісні компанії розпочинають свій бізнес в Україні, незабаром відкриття офісів, інші - активно вивчають ринок», - підкреслила заступник Міністра прогрес  у залученні інвестицій.

Окремо відзначила Наталія Бойко рівень організації заходу, зацікавленість серед присутніх та подякувала Асоціації газовидобувних компаній України та Надзвичайному і Повноважному Послу України Галібаренко Наталії за підтримку і послідовну роботу.

Нагадаємо, Український форуму з  розвідки і видобутку природного газу відбувся у Лондоні 29 січня цього року.
http://mpe.kmu.gov.ua/minugol/control/uk/publish/article;jsessionid=98418760DF09E2ED545A22824898C667.app1?art_id=245337850&cat_id=35109