2020-12-04

"Гео Альянс" провів капремонт на Луценківському родовищі

Група компаній «Гео Альянс» провела капітальний ремонт свердловини №28 Луценківського родовища у Полтавській області. Про це повідомляє ExPro Consulting, посилаючись на сторінку компанії "Гео Альянс" у мережі Facebook.

Під час ремонту зазначеної свердловини вперше застосовано НКТ з внутрішнім лаковим покриттям на основі полімерів, яке підвищує корозійну стійкість та експлуатаційну надійність труб, відзначили в компанії.

За результатами робіт отримано суттєвий приплив вуглеводнів - понад 90 тис куб м газу і близько 30 куб м конденсату добового дебіту, що збільшує наш видобуток газу на 25% і конденсату на 40 % на Луценківському родовищі.

Зазначається, що КРС на цій свердловині проводять уже вдуге за рік. Перший КРС було проведено у квітні 2020 року, внаслідок чого було отримано приплив газу з дебітом понад 170 тис куб м за добу.

Крім того на Луценківському родовищі компанією плануються масштабні роботи з КРС на 8-ми свердловинах, а саме роботи з інтенсифікації, заміни НКТ та зміни об’єктів (горизонтів) видобування з застосуванням мобільної бурової установки. Про це повідомлялось в реєстрі ОВД у серпні 2020 року.