2021-07-22

EG Group приєднується до водневої гонки

EG Group погодилася інвестувати £ 5 млн ($ 6,8 млн) у компанію HV Systems (HVS, Шотландія). Мета - організувати виробництво важких транспортних засобів з водневим двигуном. 

Тепер HVS проведе прототипування та демонстрацію інноваційних конструкцій водневих транспортних засобів, що дозволить розпочати їх виробництво.

«Найбільш достовірні дані вказують на те, що в наступному десятилітті очікується значне зростання водневої галузі», - сказав Зубер Ісса Cве, співзасновник і генеральний директор EG Group.

Кількість автомобілів, які HVS планує виробляти до 2030 року дозволить скоротити викиди вуглецю на обсяг, який щорічно виділяється аеропортом Хітроу.

«Це важливий момент для HVS. Наша команда дизайнерів створила два дивовижних автомобіля з нульовим рівнем викидів. У нас є всі постачальники компонентів, готові до роботи; у нас навіть є ряд кінцевих користувачів в секторах логістики, важкого транспорту та охорони здоров'я, готових продемонструвати наші революційні автомобілі в реальному світі», - сказав Джавад Хуршид, гендиректор HVS.