2016-11-16

ДП “Укрнаукагеоцентр” відзначило видатний ювілей – 80 років

10 листопада ц.р. дочірне підприємство Національної акціонерної компанії «Надра України» “Укрнаукагеоцентр” відзначило видатну дату – 80 років. Зі святом колектив підприємства та його керівника привітав Голова правління Національної акціонерної компанії “Надра України” Ярослав Климович.

Почесними гостями свята також стали: заступник голови правління Максим Генадійович Максіменцев, директор департаменту геології та виробництва Володимир Миколайович Марухняк, директор департаменту правового забезпечення Наталя В’ячеславівна Шилова, а також керівники інших дочірніх підприємств компанії «Надра України», представники підприємств та організацій геологічної галузі та керівництва області. У вітальному слові Голова правління Ярослав Климович наголосив на особливій важливості геологорозвідки для сучасної України – особливо у світлі досягнення енергонезалежності.

Звичайно, не обійшлося без вшанування керівника ДП “Укрнаукагеоцентр” Петра Сергійовича Голуба, який є незмінним керманичем вже 30 років. За цей час він пройшов шлях від робітника сейсморозвідувальної експедиції до керівника геологічного науково- виробничого центру.

На завершення привітального слова Ярослав Климович ще раз підкреслив, що гарантує всебічне сприяння найсміливішим починанням колективу підприємства, відстоювання його інтересів на усіх рівнях! Він побажав кожному співпрацівнику нових професійних досягнень, мирного неба, злагоди та добробуту у родинах, а підприємству “Укрнаукагеоцентр” – розвитку та процвітання!