2021-09-15

Долота «Унібуртех» пройшли сертифікацію стандарту API Specification Q1

ТОВ «Універсальна бурильна техніка» в серпні 2021 року завершила роботи з ресертифікації Американським нафтовим інститутом (API) система управління якістю, стосовно проєктування та виготовлення доліт шарошкових на відповідність стандарту API Specification Q1 «Specification for Quality Management System Requirements for Manufacturing Organization for the Petroleum and Natural Gas Industry» (Специфікація на вимоги системи менеджменту якості для виробничих організацій нафтової та газової промисловості). Про це повідомляє ExPro із посиланням на заяву директора з якості ТОВ «Унібуртех» Андрія Колодія. 

За повідомленням, разом з ресертифікацією шарошкових доліт було сертифіковано систему управління, стосовно проєктування та виготовлення доліт PDC. В результаті ТОВ «Унібуртех» отримало сертифікат №Q1-3693, яким підтверджено відповідність системи управління якості проєктування та виготовлення доліт шарошкових і доліт PDC на відповідність стандарту API Specification Q1.

Крім того, проведена сертифікація продукції та отримано сертифікат № 7-1-1409 про відповідність доліт шарошкових та доліт PDC стандарту API Specification 7-1. Даний сертифікат є також ліцензією, яка дає право наносити на сертифіковану продукцію офіційну монограму Американського нафтового інституту (API).