2017-11-10

«Діксі Груп» приймала візит Енергетичного Регулятора Альберти

З 6 по 8 листопада 2017 року експерти «Діксі Груп» приймали візит в Україну представників Енергетичного Регулятора Альберти (Канада). Візит експертів відбувався в рамках проведення конференції «Прозорість для довіри. Як зробити енергетику доступною», що була організована «Діксі Груп» за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості в рамках проекту USAID «Прозора енергетика».

Експерти Енергетичного Регулятора Альберти презентували технологічну платформу «одного вікна», яка запроваджена в провінції Альбера, Канада. Платформа дозволяє суттєво спростити та пришвидшити взаємодію між Регулятором та видобувними компаніями, зробити процес регулювання видобувним сектором максимально прозорим та ефективним. Платформа може бути застосована і для України, за умов відповідної зміни регуляторної бази, перерозподілу повноважень між органами влади та відповідних змін до законодавства.

Окрім участі в конференції, експерти Енергетичного Регулятора Альберти взяли участь у низці зустрічей з українськими та міжнародними організаціями в Україні, зокрема Міністерством енергетики і вугільної промисловості, офісом віце-прем’єр-міністра В.Кістіона, Секретаріатом ЕІТІ в Україні, Фондом «Відродження» тощо.