2022-02-01

China Gold інвестує $ 47,1 млн у будівництво цифрового родовища

Компанія China National Gold Group Corporation (China Gold) інвестує близько 47,1 млн доларів США у будівництво родовища із застосуванням передових цифрових технологій в управлінні процесом переробки. Державне підприємство, запаси золота якого перевищують 2000 тонн, займається розвідкою, видобуванням та переробкою цього дорогоцінного металу.

У репортажі фінансового каналу Центрального телебачення Китаю було оголошено, що цифрове родовище дозволить компаніям, що входять до China Gold, підвищити якість та ефективність роботи за рахунок скорочення трудових ресурсів на понад 10 відсотків. Крім активізації геологорозвідувальних робіт, компанія оптимізує існуючі ресурси, скорочуючи витрати та підвищуючи ефективність за рахунок технологічних інновацій, таких як цифровий рудник.

Лу Цзінь, секретар парткому та голова China Gold Group Co., Ltd., оголосив, що запаси золота цієї промислової групи мають становити понад 2000 тонн, але ті, що йдуть на покриття вартості видобутку, мають бути значно знижені, тому наступним кроком є ​​збільшення геологорозвідувальних робіт.

Як сказав Лу Цзінь, очікується, що у 2022 році China Gold продовжить інвестувати близько 300 млн юанів у будівництво цифрових копалень та розвиток цифрового управління всім процесом виплавки золота. Деякі підприємства скоротять рядовий персонал більш ніж на 10 % за рахунок цифрового будівництва для подальшого підвищення якості та ефективності робіт.