2020-08-25

Burisma Group допомагає школярам дізнатися про професії у сфері енергетики

Фахівці групи Burisma провели дітям професіографічну екскурсію, в межах якої розповіли про особливості видобутку та транспортування вуглеводнів в Україні, організацію процесу, ознайомили з сучасним устаткуванням.

«Екскурсія дозволила розширити та поглибити знання школярів щодо професії енергетика. Учні побачили на власні очі, де і як добувається український газ, як він зберігається та доставляється до газотранспортної системи України. Вони мали змогу поставити запитання, які їх цікавили, та отримати вичерпні відповіді від фахівців Групи», – зазначив Тарас Бурдейний, CEO Burisma Group.

Такі екскурсії для школярів проводяться регулярно. Також багато випускників професійно-технічних та вищих навчальних закладів проходять стажування в компаніях Burisma Group.

«Сподіваюсь, наш соціальний проєкт залучення учнів та студентів до професії енергетика впливатиме на їх вибір напрямку діяльності у майбутньому. Адже дуже важливо, щоб українська молодь залишалася працювати у своїй країні», – додав Тарас Бурдейний.

За більш детальною інформацією ви можете звернутися до прес-офісу компанії: https://burisma-group.com/uk/