2019-08-05

«Астро-сервіс» та італійська компанія Proger S.p.a. уклали Меморандум взаєморозуміння

Як повідомила прес-служба підприємство Cadogan Petroleum GEOnews.com.ua,  українське підприємство «Астро-сервіс», яке надає послуги місцевим нафтогазовим операторам, уклало Меморандум взаєморозуміння з великою італійською сервісною  компанією  Proger Spa. «Астро-сервіс» – українське дочірнє підприємство британської незалежної нафтогазової компанії Cadogan Petroleum, яка вже 13 років веде свою діяльність в Україні. Під час дії Меморандуму «Астро-сервіс» має ексклюзивне право представляти Proger в Україні.

Меморандум діятиме протягом шести місяців і може бути продовжений протягом наступних пів року.

 «Меморандум взаєморозуміння дозволить покращити співпрацю та розширити спектр сучасних послуг у нафтогазовій галузі України, – зазначив Андрій Білий, генеральний директор київського офісу Cadogan Petroleum. – У межах цього Меморандуму ми маємо виявити та розвивати  потенційні можливості для бізнесу, що становлять спільний інтерес в Україні, з акцентом на геологічній розвідці та видобутку».

Італійська компанія Proger пропонує ряд послуг з оренди та виробництва обладнання. Ці послуги можуть зацікавити місцевих операторів, які шукають альтернативні рішення щодо придбання обладнання, щоб покращити свою діяльність.

«Цей Меморандум є першим конкретним кроком у напрямку досягнення ефективної синергії між двома компаніями, які очікувались під час оголошення кредитної угоди у лютому 2019 року. Ця співпраця дозволить «Астро-сервісу» розширити свій бізнес та спектр послуг, які компанія надає в Україні», – прокоментував Гвідо Мікелотті, генеральний директор Cadogan Petroleum.

Довідка про компанію:

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні. Поточна виробнича діяльність компаній групи Cadogan зосереджена на двох ділянках передкарпатського прогину, що розташовані у Львівській області.

Cadogan Petroleum — великий інвестор та роботодавець в регіоні, який співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад, включаючи, але не обмежуючись проектами енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл тощо.

«Астро-Сервіс» — дочірнє  українське підприємство компанії Cadogan Petroleum. Компанія пропонує послуги виробникам нафти та газу в Україні, поєднуючи західний стандарт та процеси, включаючи програми з техніки безпеки, з глибоким розумінням місцевого контексту.