2011-02-25

Анонс: прес-конференція на тему: «Винахід українських розробників значно покращить безпеку та надійність на вугледобувних шахтах світу»

2 березня відбудеться галузева прес-конференція на тему «Винахід українських розробників значно покращить безпеку та надійність на вугледобувних шахтах світу».
В програмі демонстрація українського «ноу-хау» - єдиного в світі компактного пристрою плавного пуску електродвигунів для використання в вугільних шахтах. Розробка вітчизняних вчених не має міжнародних аналогів, бо пристрій важить всього 50 кг, здатний знизити аварійність при підйомі вугілля «на гора» до нуля, має функцію «чорного ящика», та повністю вибухобезпечний.

Учасники: представники Міністерства палива та вугільної промисловості; Сергій Шманьов, керівник, Науково-технічного центру «Ремо» (м. Свердловськ); Олександр Кузнєцов, директор Науково-дослідницького та проектно-конструкторського інституту «Углемеханізація» та інші.

Дата і місце проведення: 02.03.2011, 11:30, Київ, вул. Хрещатик, 4, конференц-зал ІА УНІАН. Потрібна акредитація. Телефон: 095 095 16 49, [email protected]