2015-07-14

Американська TrailStone може вже восени вийти на газовий ринок України

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час свого візиту до Вашингтону, обговорив з представниками американської компанії TrailStone, обговорив перспективи торгівлі газом в Україні, інвестування у видобуток нафти та газу, а також управління активами в енергетичному секторі України. Про це УНН повідомили у прес-службі КМУ.

“Представники TrailStone привітали дії української влади з лібералізації внутрішнього ринку газу та заявили щодо планів компанії вийти на газовий ринок України цієї осені”, — повідомили у прес-службі.

У ході зустрічі з керівництвом компанії Westinghouse, А.Яценюк обговорив питання реалізації контракту на постачання свіжого ядерного палива. “Також обговорювався новий напрямок співробітництва — підвищення потужності діючих атомних енергоблоків, участь в програмах модернізації та підвищення безпеки українських АЕС. Підіймалося і питання можливості використання компанією Westinghouse потужностей українського ринку машино- та приладобудування”, — повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, А.Яценюк обговрив з американською компанією Frontera питання співпраці щодо розвідки нафти і газу.

Як повідомляв УНН, прем’єр у рамках робочого візиту до Вашингтона зустрівся із міністром торгівлі США Пенні Прітцкер.