2021-11-01

Alpha Energy підписала меморандум з Halliburton щодо співпраці на Ічнянській УРП-ділянці

Компанія Alpha Energy підписала меморандум про взаєморозуміння з провідною нафтосервісною компанією Halliburton з розвитку Ічнянської ділянки у рамках угоди про розподіл продукції (УРП) в Україні. Про це повідомляє ЕхРrо

За договорм, передбачається програма робіт щодо для шести оціночних свердловин та чотирьох пошукових свердловин. А також розглядається ймовірність ще спорудження дванадцяти додаткових розвідувальних свердловин, якщо це буде необхідно. Обсяг робіт включає надання всіхсупутніх послуг, разом з управлінням та експертної підтримки, логістичні операції, інфраструктуру, бурові верстати, матеріали та інші послуги.

Прогнозована вартість послуг складає понад $100млн , включаючи розробку свердловин, і очікується, що роботи розпочнуться після того, як компанія York Energy (компанія Alpha) отримає всі необхідні погодження та дозволи в Україні.

Томас Рід, генеральний директор компанії Alpha Energy Group, прокоментував: "Ми дуже раді розширити наші технічні та ділові відносини з компанією Halliburton на ринках США та Великобританії на наш проект у рамках Ічнянської ділянки в Україні".