2016-11-09

8 листопада урочисто розпочався щорічний ХІV Міжнародний форум "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє"

Відкрила XІV Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» Перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Галина Карп та привітала з початком роботи Форуму та Міжнародних виставок «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ – 2016», «НАФТОГАЗЕКСПО — 2016» та “МАЙНІНГ ІНДАСТРІ ЕКСПО – 2016».
 
«Прагнення стати енергетично незалежною країною спонукає нас до реформування галузі, залучення інвестицій, відкриття нового бізнес-середовища, впровадження нових технологій та підвищення ефективності роботи підприємств», - наголосила Г. Карп. 
 
Також Перший заступник Міністра зазначила, що Форум створює дієві майданчики для зміцнення партнерських зв’язків, пошуку можливостей з реалізації сміливих проектів, застосування новітнього високотехнологічного обладнання.
 
Галина Карп підкреслила, що організацією Форуму Міністерство здійснює фаховий внесок в економічне зміцнення енергетичної безпеки та держави в цілому, та побажала учасникам плідної роботи. 
 
Завтра Форум продовжить свою роботу та триватиме до 10 листопада.
 
З програмою можна ознайомитися за посиланням: http://www.iec-expo.com.ua/uk/pek-2016/prgpek-2016.html