2021-11-25

8 грудня відбудеться підсумкова конференція «Транскордонна мережа енергетично сталих університетів»

8 грудня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (ІФНТУНГ) відбудеться підсумкова конференція за результатами реалізації проєкту «Транскордонна мережа енергетично сталих університетів».

Серед основних результатів реалізації проєкту: розробка планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату для університетів-партнерів; встановлення пілотної системи енергетичного моніторингу з метою оцінки реального споживання енергетичних ресурсів; монтаж демонстраційної сонячної електростанції (СЕС), яка призначена для компенсації власного споживання електричної енергії та демонстрації можливостей обладнання відновлюваної (сонячної) енергетики для заощадження енергоресурсів; підготовка документів для впровадження системи енергетичного менеджменту в громадських будівлях відповідно до вимог міжнародного нормативного документу ДСТУ ЕN ІСО 50001 «Системи енергетичного менеджменту. 

У підсумковій конференції візьмуть участь: представники університетів-партнерів проєкту та інших закладів вищої освіти, Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківської міської ради, студенти, експерти, енергоменеджери та інші.

Також ІФНТУНГ запрошує всіх зацікавлених у підвищенні обізнаності в питаннях ефективного управління енергетичними ресурсами долучитись до обговорення. Конференція буде проходити у змішаному форматі – онлайн/офлайн.