2020-12-18

7-Eleven сподівається на розвиток відновлюваних джерел енергії

Група Seven & i Holdings Co., що володіє тисячами пристанційних магазинів по всьому світі, переводить свою діяльність на 100 % відновлювані джерела енергії в рамках глобальної енергетичної ініціативи RE100. Про це передає Enkorr. 

RE100 - це глобальна ініціатива, яка об'єднує найвпливовіші компанії світу, прихильні на 100 % відновлюваній електроенергії. Серед великих роздрібних фірм, які беруть участь в ініціативі, - H & M, Lululemon Athletica, Rakuten, Starbucks, Target, Tesco, Walmart і Woolworths Group. Список великих CPG-компаній включають в себе PepsiCo.

Очолювана міжнародною некомерційною організацією Climate Group у партнерстві з CDP (Carbon Disclosure Project), група має сумарний дохід понад $ 6,6 трлн і працює в різних секторах.

«Ми вітаємо Seven & i Holdings в RE100, - привітала компанію виконавчий директор Climate Group по Північній Америці Емі Девідсен. - Крім своєї глобального присутності, 7-Eleven входить в число 25 найбільших роздрібних мереж США, тому приємно бачити, що вони рухаються в правильному напрямку - до переходу на чисту енергію».

7-Eleven управляє, надає франшизи і / або ліцензує понад 71,8 тис. магазинів у 17 країнах. З них 12 тис. торгових точок розташовані в Північній Америці, переважно на АЗС.