2018-07-24

25 липня відбудеться семінар “Стратегічні та оперативні цілі розвитку громади”

Запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, місцевих депутатів, громадських діячів, представників місцевого бізнесу та видобувних компаній взяти участь у семінарі “Стратегічні та оперативні цілі розвитку громади”, який відбудеться 25 липня у місті Стрий.

Адреса: м.Стрий, вул. Народна, 8.

Програма заходів:

10.00 – семінар “Стратегічні та оперативні цілі розвитку громади”

14:00 – навчальний семінар “Порядок видачі/продовження ліцензій та оцінки впливу на навколишнє середовище”

Заходи організовано організовується громадською організацією «Агенція розвитку та співробітництва» в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір» за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Метою проекту є створення інструментів для прозорого управління видобутком й виробництвом вуглеводневих ресурсів на місцевому рівні та налагодження продуктивної співпраці між трьома сторонами ініціативи: органами державної влади і місцевого самоврядування, суспільством та видобувними компаніями в Львівській області.

Учасники заходів отримають знання, які зможуть використати для розробки та реалізації стратегій розвитку громад. Дізнаються, де громадськість може дізнатись про будівництво нового промислового об’єкта, вивчать процедуру проведення громадських слухань та як будуть враховані результати громадського обговорення. Таким чином, вони зможуть контролювати процес оцінки впливу на навколишнє середовище та впливати на рішення інвестора та влади на ранній стадії.

Контактна особа: Ольга Хауляк, голова ГО «Агенція розвитку та співробітництва», тел. +380936214772, +380981770250, e-mail: [email protected]