MINING&MINERALS EXPO

Mining & Minerals Expo 2023

Дата проведення Початок: 2023-10-17
Кінець: 2023-10-19
Місце проведення Міжнародний Виставковий Центр, Броварський пр-т, 15, м. Київ
Організатор K-MINE
Опис

Ми раді запросити Вас на унікальний захід у галузі гірництва та видобутку корисних копалин, на який всі з нетерпінням чекали – ⚒ Mining & Minerals Expo 2023! 

Дата проведення: 17-19 жовтня 2023 

Локація: Міжнародний Виставковий Центр, Броварський пр-т, 15, м. Київ 

На виставці Ви побачите найсучасніші технології та обладнання для ефективної роботи у сфері видобутку мінеральних ресурсів. Ви зможете ознайомитися з такими напрямками: 

  • Машини для проходження та видобутку 
  • Спецтехніка для шахт та кар’єрів 
  • Системи транспортування 
  • Інструмент для буріння 
  • Обладнання для дроблення, сортування та збагачення 
  • Прилади для вимірювань 
  • Засоби для автоматизації, зв’язку, особистої безпеки 

Наша команда K-MINE – лідер розробки комплексних програмних рішень для гірничої промисловості, надійний партнер Mining & Minerals Expo впродовж багатьох років і водночас незмінний інфопартнер виставки, візьме безпосередню участь  у заході. 

Декілька слів про нас.   

30 років на ринку IT. 

1000+ партнерів у різних країнах світу.  

7500+ переданих ліцензій програмного забезпечення K-MINE.   

Сьогодні K-MINE – найсучасніше програмне забезпечення для всіх етапів гірничого виробництва. Вирішує задачі від 3D моделювання родовищ та оцінки їх запасів до планування, проєктування, управління гірничими роботами й якісними показниками продукції на підприємствах з відкритим і підземним способами видобутку.   

На виставці наша команда презентує функціональні можливості програмного забезпечення K-MINE. Продемонструє, як K-MINE може допомогти гірничодобувним компаніям оптимізувати свої робочі процеси, знизити витрати й підвищити безпеку. А ще ми поділимося прикладами із власного досвіду, а також відповімо на всі запитання.

Долучайтеся і Ви, щоб разом сприяти сталому розвитку гірничодобувної  галузі.   

Детальніше за посиланнями: 

K-MINE – https://k-mine.com/ru/novosti/k-mine-stanovitsya-ofitsialnym-informatsionnym-partnerom-ukrainskoj-mining-minerals-expo-2023/
Mining & Minerals Expo – https://www.iec-expo.com.ua/mining-2023.html?utm_source=facebook_free&utm_medium=facebook&utm_campaign=fb_post_MN2