IFAT 2022 Munich

IFAT 2022 Munich

Дата проведення Початок: 2022-05-30
Кінець: 2022-06-03
Місце проведення Німеччина, м. Мюнхен, Munich Trade Fair Centre, Messe München
Організатор Messe München GmbH
Опис

Найстаріша, найбільша і провідна у світі міжнародна торгова виставка нових підходів до сталого управління водними ресурсами, стічними водами, відходами та сировинними запасами Raw Materials Management або коротко IFAT 2022 Munich пройде у Мюнхені, Німеччина з 30 травня по 3 червня.

Сьогодні IFAT – це найширший у світі огляд інновацій та рішень у галузі екологічних технологій.

Експоненти з усього світу продемонструють останні стратегії та рішення, новітні продукти та технології для раціонального та дбайливого використання природних ресурсів та їх довгострокового збереження стосовно промислово розвинених країн, а також адаптовані до умов конкретних країн.

Виставка охопить різні аспекти в галузі охорони та збереження природного середовища – від очищення стічних вод та повітря, дренажних технологій та технологій обробітку ґрунту до опріснення морської води та останніх наукових розробок у найважливіших галузях комунального господарства.

Крім того, оскільки збільшення експлуатації природних ресурсів, пов'язане зі світовим промисловим зростанням, є спільною міжнародною проблемою, особливий акцент на виставці буде зроблено на екологічно чистих промислових технологіях - сучасних і майбутніх поколіннях. 

Практичні живі демонстрації на відкритому повітрі чудово доповнять пропозиції виставки. 

У 2018 році IFAT зібрала 142472 відвідувачів із 162 країн та 3305 експонентів із 58 країн, виставкова площа склала 230000 кв.м.

Детальніше за посиланням