Держгеонадра відмовили у внесенні змін до спеціальних дозволів

Наказом № 441 від 24 вересня 2024 р. та враховуючи пропозиції Робочої групи з питань надрокористування (протокол від 24.09.2024 № 2024-43) відмовлено у внесенні змін до спеціального дозволу на користування надрами ТОВ “НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО “ДОНБАСНЕРУДПРОМ” на родовищі Біла Балка (ділянка Північна) в Донецікій області у зв’язку з виявленням у поданих документах недостовірних відомостей.

Наказом № 431 від 20 вересня 2024 р. та враховуючи пропозиції Робочої групи з питань надрокористування (протокол від 20.09.2024 № 2024-42) відмовлено у внесенні змін до спеціальних дозволів на користування надрами:

ТОВ “НАФТОГАЗГЕОРОЗВІДКА” на Будищансько-Чутівській площі, в тому числі Руновщинському, Східно-Руновщинському родовищах, родовищі Академіка Шпака в Полтавській області у зв’язку з виявленням у поданих документах недостовірних відомостей;

ТОВ «ВЕРТЕП» на родовищі Нечаївське в Рівненській області у зв’язку з наявністю невідповідності відомостей про кінцевого бенефіціарного власника.

Наказ може бути оскаржений до відповідного окружного адміністративного суду у строки, передбачені статтею 122 Кодексу адміністративного судочинства України. Подання позову, а також відкриття провадження в адміністративній справі не зупиняють дію оскаржуваного наказу, якщо суд не застосував відповідні заходи забезпечення позову, які передбачені статтею 151 Кодексу адміністративного судочинства України.