Запрошуємо на виставку “Mining & Minerals Expo”

З 15 по 17 жовтня 2024 р. у Києві пройде VIII Міжнародна спеціалізована виставка “Mining & Minerals Expo – 2024“: інновації та партнерство для розвитку гірничої галузі.

“Mining & Minerals Expo – 2024” є головною подією гірничодобувної промисловості України. Виставка стане потужним маркетинговим інструментом для технологічного оновлення галузі, інтенсифікації видобутку корисних копалин, зростання обсягів виробництва та підвищення якості продукції. Захід спрямований на сприяння реалізації експортного потенціалу українських підприємств, залучення іноземних торговельних делегацій і встановлення нових партнерських відносин.

Команда, K-MINE, лідер у розробці комплексних програмних рішень для гірничої промисловості, є надійним партнером “Mining & Minerals Expo” і активно бере участь у заході. Сьогодні K-MINE пропонує найсучасніше програмне забезпечення для всіх етапів гірничого виробництва — від 3D моделювання родовищ та оцінки їх запасів до планування, проєктування, управління гірничими роботами та контролю якості продукції як для відкритого, так і підземного видобутку. У рамках форуму обговоримо стратегічні питання, актуальні проблеми галузі та як K-MINE може допомогти гірничодобувним компаніям оптимізувати свої робочі процеси, знизити витрати підвищити ефективність роботи в умовах сьогодення.

Виставка проходить у рамках XXI Міжнародного енергетичного бізнес-форуму “5Е”, який охоплює такі ключові події, як:

  • XXI Міжнародна спеціалізована виставка “Енергетика в промисловості – 2024”,
  • VIII Міжнародна спеціалізована виставка “Нафтогазекспо – 2024”,
  • VIII Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості “Mining & Minerals Expo – 2024”,
  • Ділова програма.

Долучайтеся і Ви, щоб разом сприяти сталому розвитку гірничодобувної  галузі!

Детальніше за посиланням – Mining & Minerals Expo.