Група Нафтогаз спільно з Укрпоштою презентувала поштову марку

Напередодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України Група Нафтогаз разом із Укрпоштою урочисто ввели в обіг поштовий набір «Живимо важливе. Група Нафтогаз», виготовлений за проектом «Власна марка».

Спеціальне погашення марки і конверта відбулося у київському головпоштамті за участі очільника Нафтогазу Олексія Чернишова та гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського сьогодні, 6 вересня 2024 року. 

Основа успішної роботи Групи Нафтогаз – це наші люди. Їхня відданість справі та фаховість забезпечують стабільність критичної інфраструктури, безперебійну роботу бізнесу та комфорт наших громадян. Цей поштовий випуск – наш спосіб висловити подяку всім працівникам галузі за їхній неоціненний внесок у енергонезалежність України та повсякденний добробут кожного українця», – зауважив Олексій Чернишов. 

Лімітований випуск поштового набору «Живимо важливе. Група Нафтогаз» містить номерний марковий аркуш з 9-ти марок і номерний конверт формату С6 зі спецпогашенням. Тираж – 1500 екземплярів. Дизайн – Групи Нафтогаз.