Міндовкілля запрошує обговорити проєкт постанови «Про затвердження Порядку здійснення моніторингу біологічного та ландшафтного різноманіття»

Метою проєкту акта є затвердження Порядку здійснення моніторингу біологічного та ландшафтного різноманіття, який розроблено на виконання положень Закону України від 20 березня 2023 року № 2973-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної системи моніторингу довкілля, інформації про стан довкілля (екологічної інформації) та інформаційного забезпечення управління у сфері довкілля» в частині створення підсистеми моніторингу біологічного та ландшафтного різноманіття державної системи моніторингу довкілля.

Проєкт акта розроблено Департаментом природно-заповідного фонду та біорізноманіття Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України

Зауваження та пропозиції до проєкту акта приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на поштову адресу Міндовкілля: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035 та електронну адресу: [email protected].

Супровідні документи – за посиланням.