Парламентські слухання щодо відновлення біорізноманіття та розвитку природоохоронних територій

«Правові засади функціонування ефективної системи природоохоронних територій та обʼєктів як основи для збереження і відновлення біорізноманіття: актуальні питання» – така тема парламентських слухань, що відбудуться 24 жовтня 2024 р. у профільному комітеті Верховної Ради.

У ході слухань представники Міндовкілля, парламенту, урядових установ, міжнародних організацій, наукових спільнот та громадських організацій обговорять такі актуальні питання, як проблеми у створенні об’єктів природно-заповідного фонду, негативний вплив війни на природоохоронні об’єкти та території, а також шляхи і інструменти для відновлення природи.

Дата і час: 24 жовтня 2024 р., початок о 10.00

Формат: онлайн (Zoom) / офлайн (м. Київ)

З безпекових міркувань місце проведення слухань в офлайн-форматі у Києві буде повідомлене зареєстрованим учасникам електронною поштою напередодні заходу. Кількість учасників слухань в офлайн-форматі обмежена.

Для участі у слуханнях обов’язкова реєстрація >>

Організатори заходу: ПРООН в Україні спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування та Глобальним екологічним фондом. Співорганізаторами заходу є Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України , «Українська природоохоронна група» та WWF-Україна.