Семінар для студентів провели фахівці РОВР у Миколаївській обл.

3 жовтня з метою підвищення обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі та привернення уваги широкого кола громадян до проблем водних ресурсів відбулась он-лайн зустріч фахівців Регіонального офісу водних ресурсів (РОВР) у Миколаївській області з викладачами та студентами екологічного факультету Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

У семінарі взяли участь начальник Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області Наталія Жадан, завідувачка кафедри екології та природоохоронний технологій, д.т.н., професор Ганна Трохименко, колектив лабораторії моніторингу вод та грунтів на чолі з начальником – Валентиною Гордієнко та інші 75 учасників.

Начальник відділу водокористування та моніторингу вод РОВР Дмитро Єфімов розповыв студентам про очищення води за допомогою мобільних водоочисних станцій WTC 5000 та WTC 2500, що є актуальними на сьогоднішній день для мешканців Миколаївської області.

Провідний хімік Інна Соченінова розповіла про роботу лабораторії, іі технічне забезпечення та моніторинг масивів поверхневих вод, які здійснюються на території області.

Семінар пройшов у дусі взаємної поваги, обговорення та дружніх партнерських відносин.