Виставка “Відновлення ресурсів: очищення територій, відновлення ґрунтів та водних ресурсів”

6-7 листопада 2024 р. за підтримки Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад у ВЦ “АККО Інтернешнл” ( Київ, проспект Берестейський 40-6) відбудеться виставка “Відновлення ресурсів: очищення територій, відновлення ґрунтів та водних ресурсів”

Виставка покликана створити ефективну платформу для демонстрації сучасних рішень та технологій від провідних європейських та вітчизняних компаній, а також інтелектуальний майданчик для обговорення актуальних питань з представниками законодавчої та виконавчої влади, бізнес-епільноти, міжнародних експертів та представниками донорських програм.

Програма виставки включає дводенну експозицію та ділову програму:

06.11.2024 Форум “Очищення територій: відновлення грунтів та інфраструктури” за сприяння та співорганізації Української аграрної конфедерації'”;

07.11.2024 Конференція “Управління водними ресурсами: реальність та перспективи” за сприяння та “Української водної асоціації””.

  • Як поводитися з будівельними відходами у громадах, які зазнали руйнування інфраструктури внаслідок російської збройної агресії? Яка техніка, рішення та технологічні можливості допоможуть громадам?
  • Які технології застосовуються для очищення та відновлення грунтів?
  • Які програми фінансування та підтримки існують для органів місцевого самоврядування?
  • Який реальний стан водних ресурсів та водокористування в Україні?

Участь у заході безкоштовна за попередньої реєстрації: https://recoveryresources.ticketforevent.com/